Wie is Rens

Rens is de mens achter deze website.
Dagelijks leef ik mijn leven met mijn lief, Alice.

In de praktijk begeleid ik mensen  op hun 'eigen' weg.

Daarvoor heb ik een aantal opleidingen gevolgd.
Toegepaste Kinesiologie was de eerste opleiding die ik volgde. Dit in de laatste 4 jaar, van de 21, die ik bij Defensie gewerkt heb. Ik kwam in contact met de zelfherstellende vermogens en overlevingstechnieken  van mijn eigen lichaam en dat van anderen.

Aanvullend en ondersteunend heb ik me bezig gehouden met Reguliere Medische Basiskennis (Anatomie, Fysiologie en Pathologie) en Psychosociale medische basiskennis. Beide zijn door SNRO en CPION geaccrediteerd op HBO niveau.

Ondertussen, zo rond 1993 ben ik in contact gekomen met Haptonomie. Ik werd geraakt door de affectiviteit, beleving, bevestiging en uitdaging van deze manier van leven en werken. En ik ben daar meer en meer mee gaan werken. Als je, net als ik, de vakopleiding opleiding bij Synergos volgt, maak je alles zelf mee. Van het eerste contact dat je maakt met je cliënt, tot en met het werk op de behandelbank en de diverse materialen. Alles wat ik met iemand doe in de behandelkamer heb ik zelf ervaren bij een collega therapeut. Vanaf 2008 werk ik ook als docent bij Synergos.

Voor mij zijn beweging en leven onlosmakelijk met elkaar verbonden, kom in beweging en maak contact.

Tot ziens,

Rens