Wat zijn de kosten?

De kosten voor een sessie (45 - 60 min) zijn  80,= 
 

Voor vergoeding van deze kosten kunt u de aanvullende polis van uw verzekering nazien, onder alternatieve-/natuurgeneeswijzen. De beroepsvereniging waarbij men is aangesloten is vaak bepalend. Ik voldoe aan de zogenaamde PLATO eisen waarvan tegenwoordig melding wordt gemaakt in veel polisvoorwaarden.

U kunt ook een afspraak maken voor een informatief gesprek van 30 minuten. Dit om helderheid te verkrijgen of deze therapie passend is ten opzichte van uw hulpvraag. Voor dit gesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) te Amersfoort.

Ik ben geregistreerd bij de RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Als zodanig val ik onder het tuchtrecht van de TCZ.

In verband met de Wkkgz (Wet klachten, kwaliteit en geschillen zorg) val ik onder de geschillencommissie, de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).

Als docent Haptonomie (Synergos vakopleiding Haptonomie Nederland) sta ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs en ben ik ook te vinden onder de praktijknaam Sowelu.

De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01153612

           

Kosten, klachten & registratie